Jag tycker det är en trevlig tradition och därför har jag förberett detta inlägg. Häll av pastavattnetoch ha i pastan i såsen och smaka av med salt, svartpeppar och citronsaft
Denna gången är det fru Ms hjärna som har arbetat tillsammans med köksutbudet, de torkade päronen behövdes verkligen användas, precis som gorgonzolaosten, och att päron ochgorgonzolaost är som gjorda för varann är ju ingen hemlighet
Fördela pastan på tallrikar och krydda med extra svartpeppar. Koka upp rikligt med vatten till pastan som kokas någon halvminut kortare än vad som står på paketet
4 250 g pasta (t ex pappardelle) 500 g rå salsicciakorv 1 msk olivolja 1 riven vitlöksklyfta 50 g hackade valnötter 1 kruka hackad persilja 1 dl riven parmesanost salt och peppar ruccola ochparmesanost till servering Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Servera medpastaoch tex. Fler recept medpasta hittar du HÄR >>. Smaka av med salt/peppar och ev. Vispa ner redningen med en fin stråle i den kokande gräddmjölken
Den här pastarätten är en krämig historia med mustig smak från det röda vinet men också med en svag hetta från chilin som rundas av med grädde, philadelphiaostoch parmesan
Jag hoppas att det innebär att min hjärna har börjat kunna sortera ihop alla nya intryck lite bättre, och att den här svackan kanske är på väg att börja klättra uppåt igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.