Ta sedan upp vaniljstången och sila massan genom finmaskig sil. pannacotta. Ta upp gelatinet ur vattnet, krama ur det och lägg ner det i den varma massan
Lägg vinbär ovanpå pannacottan och smula över kakorna. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Krama vattnet ur gelatinbladen och rör ner gelatinet i kastrullen
gelatinbladen att mjukna i en skål med kallt vatten. Dela vaniljstången på längden, skrapa ur. de små svarta fröna och lägg i mjölkblandningen, lägg också i vaniljstången
Här kommer den första som är pannacotta som jag serverar i min farmors sherryglas som jag fått ärva. Så lite brunbränd och glad så har vi varit hemma ett par dagar nu och firade nyår här hemma med vänner och god mat
Detta är en av mina favoritdesserter och denna blev precis lagom fast. Dagen efter vispade jag upp den och spritsade över den färdiga pannacottan och toppade med en physalisfrukt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.