Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag miglite på fryst Krögarpytt som vialltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Dök det helt plötsligt upp två tillfällendenna veckan med helt otroligt goda pajer. Huvudingrediensen är förståss kyckling, men sedan är den kryddad med dragon som bara gör den sååååå smarrig
Den här godingen skulle jag rekommenderatill påsk. Påskig chokladtårta. • En nypa salt. Toppa med små chokladägg istället för kanderade nötter om du vill ha den ännu påskigare, eller kanske enlyxig chokladhare från Lindt
Paj och kaka ien och samma sommarfavorit. Förutom att den är otroligt god, går den snabbt att baka (ner med ingrediensernaien matberedare bara), är lätt att variera och kan serveras på olika sätt
Blanda snabbt samman de kalla ingrediensernatillpajdegen, använd gärna matberedare. Så skönt det är att komma hem efter en lång och intensiv dag på jobbet, skall bara jobba halva dageni morgon sen är det helg… härligt
Mera godis som är inspirerat av tips från vinmakaren Ramos är den här pajen. Den här tar litetid att göra men är mycket gott tillbehörtill alla sorters kallskuret
Tack för alla fina ord och allt pepp kring vår första kokbok, det värmer verkligen. Lite rödlök och flingsalt, några klickar crème fraiche och så timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.