För det är inte lätt att hålla vikten när man driver en blogg med mat och bak inriktning. När soppan har puttrat klart tillsätt det färdiga riset och blanda väl
Vad passar bättre än en god ochvärmandesoppa dessa ruggiga novemberdagar. Den här soppan är en gammal favorit hos oss, den är så enkel att göra och smakar underbart gott
Läge för en mustig ochvärmandesoppa, eller vad säger ni. Även om snön smält bort igen efter den plötsliga vinterkylan, ochäven om det vänt i almanackan är mörkret fortfarande kompakt, och kylslagna vindar snor runt knuten
Envärmandesoppa med massor av c-vitamin fick livsandarna att stiga några grader. Den här gången gjorde jag något fullkomligt löjligt enkeltoch väldigt gott till soppan
Idag blir det envärmandesoppa med squash och saffran. I Frankrike gör man den fantastiskt goda rouillen (majonnäs) med saffran ochcayennepeppar till fisksoppan, i mellanöstern förekommer saffran i var och varannan risrätt, i Spanien används den i paellan och i Indien i både glass och Biryani
Stäng av plattan och dra kastrullen åt sidan och mixa soppan slät. Att inte ha en påse pytt i panna i frysenden där dagen när man faktiskt hinner göra väldigt mycket och alldeles för sent kommer på att lunch-vore-nog-bra-innan-klockan-blir-för-mycket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.