Nu kommer jag ge dig ett "måttlöst" recept, alltså inga angivna mått utan bara vilka ingredienser jag använder, så får du ta så mycket du vill beroende på vilken smak du vill få fram
Som den matnörd jag är så känns det nu som jag varit till paradiset och vänt. Jag har precis ringt till Olle (dotterns pojkvän) och tackat för ripbrösten och ni ska veta att de smakade ljuvligt
Det börjar klia i halsen och killa i näsan och jag tänker INTE bli förkyld nu. Så efter jobbet idag åkte jag och handlade ingredienser till bästa " mota Olle i grind"-medicinen
Var himla längesedan jag bakade skorpor sist och blev sugen på att baka lite kardemummaskorpor idag, det går fort och är enkla att göra och gott blir det
Det börjar kännas mera vår dag för dag, fåglarna kvittrar och det är inte så kallt. Har varit ute idag och byggt i snön, det blev två tunnlar till lastbilarna och vägar till bilarna
Olles tårta på 4-årsdagen. Fler bilder följer i slutet av inlägget, för den som vill. Jag trodde att maj och varmt väder skulle betyda slutet på leveransen av förkylningar från kindergarten
(Ni har väl läst Olles skidfärd av Elsa Beskow, det är en av Lowes favoriter) 4 stora spättafiléer. Hade hört talas om pankopanering genom min obsession för asiatisk mat
Olle Högeryd. Hej. Välkommen till min bakblogg. Jag heter Olle Högeryd och går andra året på Naturvetenskapliga linjen på Birger Sjöberggymnasiet i Vänersborg
Olle Högeryd. Hej. Välkommen till min bakblogg. Jag heter Olle Högeryd och går andra året på Naturvetenskapliga linjen på Birger Sjöberggymnasiet i Vänersborg
Jag är inte superförtjust i att baka saker som ska ha jäst i degen. Det tar ju så lång tid tills man får smaka gottigheterna eftersom det ska jäsa mycket och länge
Olle Högeryd. Hej. Välkommen till min bakblogg. Jag heter Olle Högeryd och går andra året på Naturvetenskapliga linjen på Birger Sjöberggymnasiet i Vänersborg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.