Lättströ/stevia/sukrin (beroende på vad man använder då vissa sötningsmedel är betydligt sötare än andra och för stor mängd kan ge konstig smak - smaka av
1. Blanda de torra ingredienserna (havregryn, kakao, vaniljpulver, salt) och kör dom i en mixer/blender/med stavmixer tills de är i pulverform och häll över i en skål
Som tröst för er (och oss) som avslutat sportlovet, och som godis för er som nyss påbörjat sportlovet så kommer här ett recept på mina goda, nyttigachokladbollar
Jag äter såklart inte upp allt själv utan gör ofta små portioner eller delar med mig. De här chokladbollarna har jag gjort massvis med gånger och tycker alltid de blir lika goda
Gluten- & sockerfri. Något utan ugn. Då föll jag för de nyttigachokladbollarna. Nyttigachokladbollar låter hur bra som helst med tanke på att mina byxor har börjat strama rejält i midjan efter julhelgens alla festligheter
Vi gjorde egna grönkålschips och nyttigachokladbollar. Sötsaker varje dag kanske inte är det bästa i längden haha, så igår bestämde vi oss för att gotta oss med nyttigare varianter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.