Jag är relativt säker på att jag aldrig kommer att tröttna på choklad. Aldrig någonsin. Det är över mitt förstånd att vissa faktiskt inte gillar choklad, men så är ju smaken olika (folk tycker säkert att det är konstigt att jag inte tycker om att baka med citrusfrukter till exempel)
Nyttig Rabarber och jordgubbssmulpaj1 paj, 6 portionerSmuldeg. Jag vet att det är söndag idag och att jag normalt brukar ha pannkakssöndag, men idag tänker jag göra ett undantag och lägga upp rabarberpajen jag gjorde häromdagen, jag hoppas att ni inte misstycker
Gjorde en gammal favorit idag till kvällsmål, var så otroligt sötsugen men ville inte ge med mig och käka upp de galet sockerfyllda bullarna i frysen så kom på att varför inte göra lite äppelpaj la idastyle
SÅ HÄR GÖR DU. Blanda de torra ingredienserna m honung och smör. Bearbeta till en deg. Lägg de grovt hackade nötterna samt äppebitarna som blandats med kanel och honug i botten på en smörad form
Hur nyttig som helst med andra ord. Igår svirade jag ihop en typ av äppelpaj med ett härligt crunchigt täcke helt utan smör och med minimalt med socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.