Dekorera medfärska hallon och nötter. Låt kallna, bryt i bitar lagom att dekorera med. Len chokladmousse möter friskheten hos färskabäroch krispighet från de kanderade nötterna
Dekorera medfärska hallon och nötter. Låt kallna, bryt i bitar lagom att dekorera med. Len chokladmousse möter friskheten hos färskabäroch krispighet från de kanderade nötterna
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten
En dessert ti die for. Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färsk frukt
Toppa med valfria färskabär Gluten- och sockerfri chokladtårta medfärskabär. Den här chokladbottnen som är riktigt lätt och porös är bakad på mandelmjöl och innehåller heller inget socker utan är sötad med dadlar, alltså en tårta som är helt gluten- och sockerfri
Dela den färdiga botten i två lika stora bitar och lossa bottnarna, från bakplåtspappret, med hjälp av ex-vis ett styvt tallriksunderlägg i plast som ”förs in under”
Det är inte så många av er som ger sig tillkänna - förutom några trogna som brukar kommentera -men jag kan ju se och förundras över att jag har läsare från alla möjliga hörn i världen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.