Här kommer ett recept på fudge som är så där omåttligt gott. Bara de godaste ingredienserna får vara med och att det dessutom är lättlagat gör ingen ledsen
Dessa goda nutellafudgen är grymt goda och lätta att göra. Idag har vi gjort lite julgodis. Sen blev det adventskaffe hos kusinen och avslutade lördagen med julkonsert på Nimbus
En riktigt len och god fudge med smak av nutella kommer vara med på årets julgodisbord på julafton. Receptet kommer från bloggen Bakverk och Fikastunder
Tillsätt grädde, socker och sirap i en kastrull och koka till 120-122 grader, eller tills smeten klarar "kul-provet" (Kulprovet är att du kyler ner några droppar av smeten i iskallt vatten, och när du kan forma en kula av detta så är den färdig) Rör sedan ner honung och smör, rör sist ner nutellan i blandningen
Nutellafudge1 burk (cirka 400 ml) sötad kondenserad mjölk. När jag hörde talas om den här fudgen så var jag säker på att det skulle vara den godaste fudgen någonsin
1,5 dl socker. 1,5 dl ljus sirap. 1,5 dl grädde. 50 g smör. 2 msk kakao. 1 tsk vaniljsocker. 1 dl nutella. Koka upp alla ingredienser utan nutella i en kastrull och låt småkoka i 20-30 minuter
Nutellafudge. Årets julgodis-tillverkning är minst sagt i full gång här hemma. Fudge har blivit lite av "årets grej" denna jul och jag kan verkligen rekommendera det till er alla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.