Skär fläskfilén i smala skivor och krydda med Roasted Garlic & Pepper, lägg sedan över dem i en panna och stek på hög värme i 1-2 min på varje sida så de får fin färg
En matbloggare som verkligen kan sin glass (och all annan matlagning) är Annika på Smaskens. nu. Och redan efter att ha provat endast ett recept, på drömlik (ok, dreamy låter bättre) mangoglass tror jag bestämt att hon dragit ner mig i glassträsket
Ta fram margarinet i god tid så det får stå och bli rumsvarmt. Förbered tre plåtar med bakplåtspapper. Smula ner jästen i en degbunke (här fick min nya Kenwood Patissier göra jobbet) Strö ½ dl strösocker över den smulade jästen
Nu har jag fortfarande inte gjort det men jag har ännu en gång fått smaka på fantastiskt goda rödbetor och jag bara måste bjuda på receptet som kockarna var snälla att ge mig
När bullarna har jäst, ta två små skedar och fördela fyllningen i bullarna, behöver inte göra några hål, degen är så porös, så det går bra att trycka ner fyllningen
Bakade bovetefrallor igår och var sugen på något smarrigt pålägg. Basilikan i fönstret hade växt till sig och jag hade precis inhandlat soltorkade tomater
Båda varianterna blev riktigt goda och det var kul att få ut två slags bullar av samma deg. Senast jag bakade bullar testade jag ett nytt recept på kanelsnurror och resultatet blev väldigt uppskattat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.