Nu känns det som en evighet sen ja skrev sist,men har inte mått så bra men nu börjar det kännas bättre så nu hoppas jag kunna visa det jag har hållt på med
Mosa med gaffel och sen sila bort kärnorna. Koka upp fruktpurèn tillsammans med glykos. Jag valde att dekorera med mer choklad,vissa blev med vitchoklad och resten med jordgubbs smak
Vem älskar inte dessa söta småsaker. En parlin kan göra vilken vuxen som helst glad. Varför inte ge bort i present eller varför inte en inflyttningspresent till någon vän
Blanda margarin och allt socker med elvispen i en bunke. Om du vill doppa dem i choklad smälter du chokladen i ett vattenbad och doppar sedan bollarna med hjälp av en gaffel
Låt nötterna svalna lite och gnugga sedan bort skalet med en ren kökshandduk. Skeda lite av chokladen i en liten plastpåse för dekorering och doppa trillingnötterna i resten av chokladen med hjälp av gaffel
Några droppar stevia (går självklart att söta med agave eller honung). Gör så härBörja med att smälta kakaosmöret och kokosoljan i vattenbad över varmt vatten
en med ett skal av vit choklad, penslad med guldpulver och fylld med en passionsfruktsganache och en med ett skal av mörk choklad, ringlad färgad choklad i bottnet och fylld med hallon- och lakritsganache
Jag har både hunnit ordna med planteringar i trädgården, städat ur växthuset (som hemma hos oss tyvärr är ett förråd mer än ett växthus) och tvättat igenom hela lagret smutstvätt
Rör runt med en träslev hela tiden. Blev galet sugen på krokant idag. Nu vet det där man kan välja som topping på mjukglass eller som garnityr på tårta
Dekorera med vad du vill, här blev det små snökristaller. Ja det blev lite allt möjligt bakat idag men det jag först tänkte bjuda på är dessa små, heeelt underbara Nougatpraliner
Då var vi framme vid trettondagen och det är svårt att tro att det är hela 13 dagar sedan julafton. Precis som tidigare år tycker man att tiden har bara susat förbi och julen går alldeles för fort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.