Alltsamman blir en närapå religiös upplevelse. Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , men den coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Jag lovade er en valborgsdessert och här kommer den. Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
Bilder som inte gör pajen riktigt rättvisa. När man tar det igen. Tillsätt ägg och vatten och blanda till en jämn deg, men undvik att knåda allt för mycket
När det kommer till fläskfilén så tycker jag att man ska satsa på en ekologisk svensk fläskfilé eftersom det brukar vara stor skillnad mot de som inte är det
Han skriver vidare att det pågått en strid om vem som skapade receptet från början - OGO Konditori i Stockholm eller Oskar Bergs Hovkonditori eller Hovkonditoriet på Regeringsgatan
Den här stunden, när dagsbruset tystnat, godnatt pussarna är utdelade och endast spotifylistan med vinterfavoriterna och ljudet från datorns tangenter studsar över köksbordet - är min
Skär bort roten på vitkålen skär ner huvudet i små tärningar. Krydda med salt och vitpeppar. Lägg färs i en bunke och rör ihop med soja, anjovis,ägg grädde, buljong, sirap och kryddpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.