Egentligen hade jag tänkt köpa färdiga baugetter, då jag hade fullt upp med studentbak och annat, men när jag stod där i matbutiken och stirrade på bake-offsortimentets utbud, ångrade jag mig
Selleri med mersmak I vanliga fall kokar vi potatis och andra rotsaker innan vi gör puré, men med ugnsrostning får man fram lite andra och rikare smaker när sockret som finns i rotsakerna blir lätt karamelliserat i värmen
Som ni ser har alla stolarna nummer och på boardingpassen stod vart var och en skulle sitta. Kronärtskockshjärtan hade jag inte tänk på att ha med från början, men jag marinerade några i örtolja och bjöd på bara för att det är så gott
Minns för flera år sedan när jag såg Two Fat Ladies fritera en lustig blomma på tv. Annars kan man doppa en bit vitt bröd i oljan, när oljan kring brödet börjar bubbla och brödet självt blir gyllenbrunt är det varmt nog
Världens godaste mjölkchokladsnittar och när man laddar för helg. Den är färdiggräddad när ovansidan spricker och denkänns fast när man trycker lätt på ovansidan
Den som tror att en Crock Pot – slow cooker – mest är till för vintriga grytor kan tänka om. Crock Pot är utmärkt till så mycket mer, som den här härliga strimlade biffen, som påminner om de härliga rätter du kan få på en mongolisk restaurang
Perfekt mat att ta till när lusten att stå framför spisen inte är sådär överdrivet massiv. För lite mer smak pudrade jag över lite torkade franska örter innan jag vek ihop hela härligheten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.