Bananmuffins med mandelmassa och mörk choklad. Har man också lite mandelmassa och mörk choklad över så finns det inga gränser för saftigheten och glädjen trion ger
-). Imorgon åker vi till Grekland, närmare bestämt Kreta och byn Makrigialos. -). Väldigt god och mustig. Testa den nu till helgen och berätta gärna vad du tyckte
Så praktisk för härliga kaffe- eller tefikor (jag föreslår latte macchiato och chailatte, hehe). - För det första har vi ett tvåpack dubbelväggade teglas (från Bodum)
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda mjöl och bakpulver, rör ner i äggsmeten. Tillsätt banan, smält margarin och créme fraiche till muffinssmeten
Personligen föredrar jag det lite mer "ruffa" - åtminstone när det gäller muffins. Men för att förvandlas till bananmuffins krävs ingen ungdom med perfekt yttre, det går precis lika bra om inte bättre med gamla skrumpna och VÄLDIGT mogna bananer, så så fick det bli
Jag hade några bananer som började sjunga på sista versen, så det fick bli bananmuffins. Jag har aldrig tidigare använt agavesirap som ersättning för socker när jag bakat, men nu fick jag för mig att testa, och det gick ju hur bra som helst
Anna var hemma och vi lagade och stökade tillsammans och det här blev gott tyckte vi. Paprikorna började se lite trötta ut men håll i er vad pigga dom blev när dom fick sällskap av svamp och
Jag hade bake-pro i min smet, något jag köpte hem för länge sen just för att ha i bakningen som ett tillskott av protein och för att ersätta en del av mjölet
Blanda alla torra ingredienser och balanda försiktigt ned i äggule ochbanan-smeten. De här muffinsen har jag gjort helt utan tillsatt socker och med ingredienser som går att få tag i överallt
Rör ner smör-honungsblandningen. Smält smör och honung i en kastrull, ställ åt sidan. Rör ner bananerna - blanda så lite som möjligt, men så att det ändå blir en smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.