Mitt julbord tillsammans med Kronfågeln & Gula pippin
matkrabat.blogg.se
matkrabat.blogg.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 baguette
  • 1 paket kycklingbacon
  • Några färska salviablad
  • 50 g rumstempererat smör
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • Salt & peppar
  • 0,5 dl vit balsamvinäger
  • Citronsaft + zest från 1/2 citron
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • Flingsalt + svartpeppar
  • Chiliflakes
  • 1 zucchini, tunt skivad
  • 1 persimon, tunt skivad
  • Krasse, att dekorera med
  • 500 g kycklingfärs
  • 1 gul lök, fin hackad
  • 1 vitlök, pressad
  • 2 msk rom
  • 1 tsk torkad timjan
  • 0,5 dl färsk hackad timjan
  • 100 g kantarellost, (valfritt)
  • Salt & peppar
  • 1 äppel, delat i mindre bitar
  • 250 g mascarponeost
  • 5 dl brysselkål, halverade
  • 0,5 dl färsk timjan, hackad
  • 1 dl äppelcider
  • Salt & peppar
  • 2 dl grovt hackade pecannötter
  • 1 dl torkade tranbär
  • 2 dl vatten + 1 kycklingbuljongtärning
  • 0,5 dl rött vin
  • 1 persimon, delad i kvartar
  • 2 msk flytande honung
  • 50 g smör
  • 1 hel kyckling
  • 2 tsk färsk hackad salvia
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • 0,5 tsk flingsalt
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 tsk timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.