Som ni förstår av min hänryckta skildring i början på inblägget, så föll det hela mycket väl ut. Jag köper rostade, saltade macadamianötter av den måhända obskyramäskert Sun Dream på Willys
Kakan ska stelna och spricka på ytan, men inuti ska den vara lös och kladdig. Det finns gott om recept på kladdkakor och efter att ha testat många olika recept har detta blivit min favoritkladdkaka
Extra sydländsk touch tycker jag man får om man använder en del durumvete i degen. Både Pappsen och jag älskar focaccia och eftersom vi bara göra denna på sommaren blir det mycket sommarkänsla i den
Jäs i 30-45 minuter. Tag upp degen och baka ut till 4 limpor, lägg dem i en bakplåtsklädd långpanna och låt dem jäsa till dubbel storlek. Sätt in limporna när de är färdigjästa och sänk ugnen till 175 grader gräddningstid ungerfär 45 minuter. 1-1½ msk salt
Stek dem ganska länge på medelvärme och vänd flera gånger. Tills dess ska ni få ett recept på mina godaste vegobiffar (hittills – får man väl tillägga)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.