Jag tänkte faktiskttipsa er om enriktigt god efterrätt. Dock hade vien Elsa som skulle cykla på sintrehjuling mest hela tiden, så vifick äta i omgångar
Muscavodosirapen blev oväntat lyckad - mild, mörk, aromatisk och inte alls översöt. Det är inte ofta vi äter efterrätt, menidag låg enmogen, färsk ananas och pockade på uppmärksamhet på köksbänken
Men jag hade iallafall förberett efterrätten för kvällen, så den får ni här och nu istället. När ni läser det här befinner jag migien varm källa på ett SPA, och har det förhoppningsvis hur bra som helst
Men, jag hade lax ifrysen, en halv avokado som behövde ätas upp och för ett tag sedan fick jag litesötpotatis av min syster och jag hade vissten kvar ikylen så då fick det bli detta
Skivajordgubbarna och låt dem marinerai fläder- och apelsinsaften ett par timmarikylen. VispaMildaVispluftigt och lätt och blanda försiktigt ner denfinrivna mandelmassan
Fördela persika och jordgubbaripajbottnen. GLUTENFRIEnsöt paj med syrligfyllning. Du kan fylla den med blandade bär också om du vill, men snåla inte med vaniljpulvret
Halvera jordgubbarna och lägg dem ien skål. Grillamandelmassaskivor på båda sidornatills de är varma och spröda på utsidan, men fortfarande mjuka på insidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.