) så lägg över den i en ugnsform. Servera medris och resterande sås. Godastevi har ätit på länge. Både jag och maken tyckte såsen blev perfekt, inte för söt men ändå söt nog (för det är ändå en ”sötsur sås”)
En enkel och godpastasåsmedKyckling. Strimlakycklingfileérna (eller stek dem hela och skiva dem sen), imed pressad vitlök, paprika och champinjoner och låt fräsa mjuka
Skär kycklingfilénistrimlor och baconen ibitar. Lägg kyckling, champinjoner, ananasbitar och bacon i en ugnsfast form och häll blandningen över och strö på jordnötterna
Igår hade jag medmig en supergod lunchlåda till jobbet. Svamp är däremot en nyupptäckt godsak för min del, det var inte länge sen jag ratade svamp helt men nu äter jag det gärna
Utmärkt att helsteka och baka färdigtiugn, t. Fast intei bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Krydda med salt, peppar, grillkrydda och lite curry. Efter en skön förmiddagi pulkabacken, rosigakinder och små frusna näsor var det dags att gå hem och göra middag
Ni vet en god gryta, kanske litekycklingspettmedjordnötssås och friteradkycklingmedsötsursås. Det här receptet skrev jag upp efterhand som jag hällde i allt i grytan men mot slutet hällde jag ilite mer, så smaka gärna av efterhand medvissasåser och kryddor så att du får såsenprecis som DU önskar den
Lägg dem med skarven ner i en ugnsform. Häll över kycklingeniugnsformen. Fick en vansinningtgodkycklingrätt hos min vän som jag har längtat efter sedan vi var där
Kommentarer
gottmedmat
Detta recept tar vi idag
utanede
Test
Logga in eller Registrera för att kommentera.