Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Mirror Glaze tårtor har ju blivit mycket populärt och det beror nog på den ryska tårtkonstnären Olga Noskova som gör så underbart fina tårtor, rena rama konstverken
Krämig kokosmousse och en len mangopanacotta i ett sprött pajskal, kan det bli bättre. Pajen är lätt och smidig att göra,men har man inte dessa små silikonformar att gjuta panacottan i, så får man låta panacottan stelna i kylskåpet och sedan vispa upp och spritsa ett fint mönster
Avsluta med att klicka ut mango- och röd curry chutney. När man inte orkar stå i köket för länge och man helst vill att middagen ska bli klar på ett kick
Den här är bara SÅ god, helt klart min favorit just nu och jag kan äta den till allt. Tärna även tomat och avokado, finhacka löken och blanda ihop allting
Gröp ur passionsfrukten och pressa genom en sil,. En förvånansvärt bra kombination. 2 förpackningar 5 minuterssill 1 paket fryst mango, 200 g 2 passionsfrukter 1 röd chili, finhackad 2 msk äppelcidervinäger eller vitvinsvinäger 2 krm salt Mixa mangon
Häll i hallon och mangotärningarna i tillbringaren, skala och dela 3 stycken kiwifrukter och lägg i. Tillsätt en banan och häll på soyadryck och tillsätt ett par stora matskedar TofuLine vaniljglass och 1/2 msk honung
Godmorgon ❤️ Lördag och den mysiga frukosten är redan uppäten. Det blev lite blandat som vanligt och sen denna goda, nyttiga, uppfriskande och boostande smoothien
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.