För att såsen skall blifylligare är det bäst att koka upp den först medlite vetemjöl, se recept. Annars kan man ersätta den medvanlig fransk senap och smaksätta den medlite rosépeppar
Halstrad torskmedvitsparris som primöroch skumPå sparrisskalet kokar du snabbt en enkel sås under tiden som du tillagar grönsakerna iugnenoch halstrar torsken
salt och nymalen vitpeppar. Blanda senap med grädden och häll över fisken. Rätten kan göras med färsk eller fryst torskfilé - om du använder ett fryst block låter du fiskenhalvtina först
Servera medtill exempel kokt potatis eller ris. Ställ iniugnentills smöret har smält, ta sedan ut formen och häll över grädden innan du ställer in den igen
salt ochvitpeppar. Ännu ett lyckat "kok-ihop" med få ingredienserochminimaltmed förberedelse. Skär fiskenimindrebitaroch lägg i en litenugnsform, dvs så fiskenprecis täcker botten
Jag lagade en fiskrättmedtorsk, bacon ochbroccoli. Blanda samman creme fraichen, grädden, senapen, baconen, gräslöken och smaka av med salt ochcitronpeppar
Detta receptetfick jag faktisktnyligen av en av mina nya kollegor, och jag kan lova er att detta är en rätt som kommer återkomma många gånger imitt hushåll
Servera med hemstött potatismosoch kokta ärtor. Dessutom med mycket få ingredienser. Efter lite letande hittade jag dock ett recept hos Kryddburken som fick utgöra inspirationskälla för minatorskbitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.