Tillsätt till sist havregryn och vispa på medelhög hastighet med elvispen. Häll i grädden och vispa på hög hastighet tills du har en fluffig och ljus smet, ca 2 minuter
(Det går också bra att använda bryggt kaffe eller något av de andra alternativen vanligt vatten eller apelsinjuice beroende på vilken smak man vill ha på sina chokladbollar, se ingredienslistan
Grädda inte längre än vad somprecis är nödvändigt. Dem här muffinsar som finns på bild blev även doppade i en choklad glasyr och spriklade med lite strössel som pricken över i
Men eftersom det bara är skum på kladdkakan så fick den heta Skumbollskladdkaka. För dig som gillar den chokladdoppade varianten så har jag en alternativ garnering som du kan använda istället
Häll på strösocker och vaniljsocker. (Tänk på att mäta upp mjölet med litermått eller väga det. Gräver du med decilitermått i mjölpåsen kommer du ta för mycket mjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.