Massor medhärliga kryddor, massa grönsakeroch så den goda torskentill det. Skär dinagrönsakerimindrebitaroch stek på i en annan stekpanna, salta och häll över icurryn
salt och peppar. ½ dl färskriven parmesanost. 400 g torskfilé. 50 g sardeller medkapris. 1 tsk dijonsenap. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g torskfilé 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Arla® Svenskt Smör Caesarröra. 1 hårdkokt ägg 50 g sardeller medkapris 1 tsk dijonsenap ½ dl färskriven parmesanost 250 g KESO® cottage cheese salt och peppar
Servera den kokosgratinerade koljan medris, grönsakerochlimeklyftor. Blanda kokosgrädde med garam masala, spiskummin, curry, honung, salt och peppar i en skål och fördela över fiskoch purjolök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.