Blev det någon kladdkaka på kladdkakans dag i onsdags. Jag är inte så mycket för att hålla mig till speciella dagar utan njöt av en enormt god kladdkaka igår kväll istället
Smaskens är bara förnamnet. Finns inte mer att tillägga. punkt. Övergrädda inte kakan bara. den ska vara mjuk i mitten och dumlekolan så där seg att den
Dumlesnitt. Jag bakar nästan aldrig småkakor. Jag vet inte om det har att göra med att jag inte är uppväxt med det, inte är så förtjust i mördeg, tycker att de oftast är ganska torra eller vad det är
Citron kladdkaka är så gott, nästan för gott. Man tänker citron-sur nej det är det inte. Man känner av syrliga smaken lite men ihop med grädde så är den fantastisk gott
Kladdkakan serveras med fördel kall med en klick grädde eller glass. Grädda kladdkakan mitt i ugnen på 175 grader i ca 30-35 minuter (kladdkakan ska fortfarande vara lite kladdig)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.