Toppa cheesecaken med hackad choklad och hackade jordnötter. Om den står över natten - ta gärna fram cheesecaken ca 45-60 min innan servering så att den hinner mjukna lite
Dekorera cheesecaken med chokladen och toppa med hackade jordnötter. Ställ gärna fram cheesecaken ungefär en halvtimme innan det är dags att servera så att den inte blir så hård
Här kommer självklart receptet på godbiten. I originalreceptet skulle 3 ägg knäckas ner i bechamelsåsen men jag avskyr äggstanning så vi undvek det och lade till ost istället
Cheesecakefyllning. Stoppa in cheesecaken i ugnen på 200 grader och sänk värmen direkt till 120 grader (öppna inte ugnsluckan) och grädda i 45-50 minuter. Stäng av ugnen, lufta några sekunder och låt cheesecaken stå i eftervärmen i ytterligare 50 minuter
Idag får du receptet på efterrätten vi hade på nyårsafton, cheesecake med passionsfrukt och lime. Ställ cheesecaken i kylen i minst 1 timme eller tills gelén svalnat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.