Igår blev det bakadpotatis med en smarrig räkröra till middag. Men gör gärna lite extra än vad som går åt så har ni till frukost eller brunch dagen efter
Skinkröra tillbakadpotatis. Skär ett kryss i potatisen och tryck till lite. Röran blir godast med riktig creme fraiche, men se till att gröpa ur tomaterna ordentligt annars kan den lätt bli lös
Den här blir god att ha t ex som fyllning i tunnbrödsrullar, omelettrullar eller kanske i krustader. 1,5 dl creme fraiche1 burk räkor3 msk pepparrotsvisp1 hårdkokt äggsalt och pepparcitronsaftSkala ägget och hacka det
Servera med potatisen och ev grönsallad. Stick hål i potatisen och baka på en plåt i mitten av ugnen ca 40 min. 4 stora potatisar. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 stora potatisarLaxröra
Klicka laxröran i potatisen och garnera med laxskivor och dill. Borsta och skölj potatisen. Lägg potatisen i en eldfast form och baka den mitt i ugnen 50-60 minuter. 2 st bakpotatis
smör (till servering). Servera de bakadepotatisarna med (smör), laxröra och stenbitsrom. Laxröra. “Vi brukar alltid köra samma gamla vanliga fyllningar när vi har bakadpotatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.