Gubbröra med matjessill 4 2 kalla hårdkokta ägg 4 medelstora kalla kokta potatisar 1 burk matjessillfilé (à 200 g) 2 msk finskuren gräslök 2 msk finskuren dill 1 dl crème fraiche 2 msk majonnäs 2 msk kaviar salt svartpeppar Till servering gärna knäckebröd Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Festbricka med goda små munsbitar Fyll blandningen i champinjonhattarna och garnera med cocktailtomat. Du kan också fylla krustaderna med räkröra Hemmets Journal
Kall tonfiskröra som passar till baguette, smörgåstårta, bakpotatis och pastasallad!www.kryddburken.se
Gubbröra à la Mannerström Smaka av med salt och peppar. Servera gärna på knäckebröd och garnera med dillkvistar. fulla med smak, sälta och umami Svt
Laga ostgratinerade tunnbrödssnittar à l’Alsace Vänta med att skära till rullarna tills dess. Kakornas kaka – Annas pudrade citronrutorHåkan Larssons bästa vintips Ett vitt vin med frisk syra men också lite kraft smakar bra Fredriks Fika
Godaste svampstuvningen till varma mackor Glöm inte toppa med en god ost. Fräs på de skivade champinjonerna i stekpanna med smör. Smaka av med salt, vitpeppar och cayennepeppar Kryddburken.se
Gratinerad ansjovisrulle toppad med riven ost Smält fettet, rör ner mjöl och späd med mjölk och grädde. Hacka ansjovisen och blanda den med löken. Servera gärna ansjovisrullen med en sallad Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.