Hittade detta recept på Biskvier i långpanna på Matklubben. Biskvier i långpannaFör 40-50 personer. I lördags var det dags att sälja fika igen på Wilmas innebandymatch
GÖR SÅHÄR. Gör så här. BOTTENRiv mandelmassan och blanda med äggvitorna till en slät smet. Bred ut i långpanna och grädda ca 10- 15 minuter i 200 grader varm ugn
Denna gång gjorde jag en halv sats i en mindre långpanna för att bli av med alla mina äggvitor. Googlade att en äggvita väger ca 35 gram och jag hade 140 gram så det räckte precis
När vi går på café väljer Ludvig alltid biskvi, med inga som helst undantag. Biskvier i långpanna. Viktigt att biskvibottnen svalnar helt, annars smälter smörkrämen
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret och blanda ner havregrynen, låt svälla en stund. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.