Knåda ihop till en deg, kavlaeller tryck ut i en form och picka hål med en gaffel. Pajbotten. Stek kycklingtärningarna med broccolin som är i mindre bitar (jag köpte fryst och delade), krydda valfritt
Nedan recept härstammar från pärmen som jag fått låna av min goa vän Annelie - tyckte att pajdegen blev skitbra så den kommer jag att använda flera gånger
när jag gör gröt på helt råris i stället för risflingor, krossat eller helt bovete istället för boveteflingor och krossat eller helt havre istället för havregryn
Buljongen blir suverän att smaksätta höstens soppor, såser och grytor med eller att dricka som en värmande och näringsrik variant av det i många kretsar populära fettkaffet, MBC, Magic Bullet Coffee
Här följer ett snabbt och enkelt recept för kött ellerkyckling marinad. Ett bra tips är att om du handlar i storpack, så häll ner marinaden direkt i påsen som du ska frysa in köttet/kycklingen i och låt det sedan frysas in ihop
Kyckling med smak av dragon och vitt vin,. Smaka av med salt och peppar. Kyckling,. Blir en tidig kväll här idag då Lillan och jag varit vakna större delen av natten
Servera med en klick creme fraiche eller lite kesella. I lördags så gjorde vi en supergod kycklingpaj. häll bara över det i pajskalet med den blandningen du hade i först och sen in i ugnen tills det stelnat och då är det klart
Passa då på att exempelvis göra en sås av den sky som köttbiten gav ifrån sig under ugnsbaket. Förslagsvis, kan ni ju servera grillsås samt ugnsbakade morotsstavar och lök med en fräsch sallad med bland annat avokado och stekt halloumi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.