1 Tillbehör:Halvera
kycklingbröstfiléerna på längden och stek dem i smör i en stekpanna. Salta och peppra och stek så de får fin yta runt om. Lyft ur och lägg åt sidan medan du gör såsen.Hacka gul lök och låt den mjukna i smör i stekpannan. När löken börjar bli genomskinlig, pressa i vitlök och stek ytterligare en minut.Ha ner svartkål, strimlad grillad paprika, sköljda kikärtor, hackad timjan, creme fraiche, tomatpuré och sweet chilisås. Smaka av med salt och peppar. Låt allt puttra ihop några minuter. Ha ner den stekta kycklingen och låt den puttra med 1-2 minuter. Servera med kokt jasminris.
Smaka av med salt och peppar. Bryn i stekpanna med smör så de får fin färg. Hoppas ni alla haft en riktigt härlig och glad påsk och fått njuta av vårvärme och sol
1Dippsås 11,5 dl ketchup 0,5 dl sweetchilisås 2 tsk balsamvinäger. Kyckling700 g kycklingfilé 1,5 dl vetemjöl 3 ägg, uppvispade 1 l cornflakes matolja, till stekning teka i salt peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.