Smaka av med salt och peppar. Servera laxgrytan med ris och tomater. Blanda majsstärkelsen med vattnet och rör ner tillsammans med grädden och smulad buljongtärning och låt koka 4–5 minuter
Dela kycklingfiléernalängsmed så det blir två filéer av varje filé och skär dom sedan i strimlor. När kycklingen är klar tillsätter du Milda vitlök & örter, grädden och soja
Låt det koka ihop ett tag medankycklingen steks. Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Tillsätt paprikan, purjon och äpplet och låt det puttra med ett tag
Kyckling och baconbiffar medcurrysås. Mixa kyckling och bacon ( om du inte kan mixa så hacka fint och smått) hacka löken och vitlöken smått, krydda med lite vitpeppar (ej salt
Skär kycklingfilén i tärningar och bryn tillsammans med löken. En väldigt god och enkel curryrätt som passar utmärkt med ris, jag använder nästan alltid basmatiris
Serverade med pasta och smörslungade grönsaker. Det blev kokt kyckling i currysås. Jag hade rätt så mycket av kokt kyckling över från gårdagens matlagning som jag tänkte jag kunde använda till dagens middag
Satt i går kväll och funderade på vad jag skulle göra för lördags recept, om det blir fint väder så har jag inte någon lust att stå vid spisen… det fick bli allt i ett i ugn medkyckling och currysås
Servera kycklingenmed ris, gärna smaksatt med. Jag har använt kycklinglår i det här receptet men har man tid kan man koka en kyckling eller höna och på köpet få en mustig buljong som kan användas till såsen
Den här gången smaksatte jag kycklingenmed curry istället för grönpeppar och det blev väldigt gott. Låt såsen koka upp och smaka av med eventuellt mer curry och currypasta samt salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.