Skär kycklingen i bitar och stek den i en panna och krydda med salt och peppar. Fördela fyllningen i bröden och garnera med gurka, tomat, apelsin och persilja
Krämig kycklingsallad. En hel grillad kyckling som du benar ur och hackar upp. Hacka två stycken gurkor, ett halvt litet isbergsalladshuvud och blanda i grädden samtidigt som kycklingen, sist blandar du i en halv påse gröna ärtor
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Kyckling. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccoli och purjolök, smula över ädelosten
Lägg skinkan i botten på muffinsformarna, vispa lätt ihop äggen med grädde ost och kryddorna och fyll formarna, grädda i 200 grader i ca 10 minuter, klart
Rulla ihop (längs med långsidan), plasta in och förvara i kylskåp. En stund innan servering, skär i ca 2 cm skivor med en vass kniv och lägg upp på serveringsfat
toppa med hackad basilika, smaklig måltid. skär kycklingen i små bitar och ha i det i formen. häll det över kycklingen och in i ugnen i 45 minuter. 900 g kyckling. 3 msk kycklingfond
Potatismoset klickar (eller spritsar om du har tid och lust med det) du ut längs kanterna av formen med hjälp av två skedar, gör gärna lite små toppar här och var så att moset får lite extra färg där när det sedan står i ugnen
Kyckling och baconbiffar med currysås. Såsen är cremefraiche med curry, vitpeppar och lite salt. Mixa kyckling och bacon ( om du inte kan mixa så hacka fint och smått) hacka löken och vitlöken smått, krydda med lite vitpeppar (ej salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.