De ugnsbakade citronerna pressar du sedan ner i crème fraîche eller matlagningsyoghurt, saltar och pepprar lite och – vips har du en ljuvlig sås att servera till
Han säger att det är jättegott eller gott undrar vad han egentligen tycker. Kontrollera attkycklingen är genomstekt dvs att köttsaften är klar utan rosa inslag
Lägg ett bakplåtspapper på en ugnsplåt och smörj med lite smör. Om någon har ett supertips på hur man lyckas bäst medatt få en skinnsoffa ren utan att torka ut skinnet blir jag mer än tacksam
Servera den marockanska kycklingenmed couscousen och toppa medhackad färsk koriander. Häll sedan i hackad saltinlagd citron, harissa, honung och oliver
Garnera med mynta eller citronmeliss. Mynta eller citronmeliss. Jag serverade den med björnbär, men det går ju såklart lika bra medhallon, blåbär eller jordgubbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.