Jag har alltid älskat pannbiffmedlök. Dela den medelstoralöken på hälften. Jag har dock känt att de biffrecept jag haft på g hittills varit lite för ocharmiga för att uppmana till att ätas utan burgarbröd och tonvis med dressing
I give you, pannbiffmedlök, gjorda på Quorn Färs. Det kändes alltid supersvulligt och smarrigt att få frossa i stora köttbiffar och en massa stekt lök, tyvärr ibland med lite för tråkig potatis och bleka tillbehör, men inte desto mindre
Pannbiffmedlök hör till en av mina husmanskostfavoriter. Pannbiff. Värm upp stekpannan till medelvärme, lägg i smör, olja och när smöret tystnat så lägg i biffarna och stek på båda sidorna, vänd på biffarna lite då och då
I väntan på veckoslutet gör jag en saftig pannbiffmedlök. Till pannbiffarna och medan pressgurkan ligger till sig, rör jag ihop en snabb dijonsås på crème fraîche och lite honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.