Rimbobullar påminner mig alltid om ”lite äldre damer” som bjuder på bullar en sommardag. När jag var liten var det alltid denna typen av bullar som det bjöds på hos dem
Ett enkelt stekpannebröd som jag använde till både mellis och en middag. Det är godast om man äter det nygjort men går även att värma upp en snabbis i brödrosten
Den här veckan var min sista arbetsvecka på kyrkogården för den här säsongen. Det känns vemodigt att ta vinteruppehåll, för jag kommer att sakna mina härliga arbetskamrater, men samtidigt ska det bli ganska skönt att ha lite ledigt nu efter att ha jobbat, i stort sett nonstop, ända sedan april
3 dl vetemjöl. 11,5 dl kokosflingor. 12 tsk bakpulver. 1150 g mjukt smör. 12 dl socker. 12 ägg. 11 dl mjölkTa ut smör och låt det bli rumsvarmt eller mjuka upp det i mikron i en bunke
Jag oljar mina fingrar och drar ner smeten från skeden med fingrarna och försöker samtidigt forma en någorlunda rund boll innan jag droppar ner smeten i oljan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.