pastamedkrämigsås Rosmarinsås. Börja med att ta bort alla senor och putsa fläskfilén fin. Krydda fläskfilén med salt, peppar och rosmarin och stek fläskfilén tills den är genomstekt
Den är krämig och smakrik. Urgod fläskfilé gratäng med ädelost. 500 gram fläskfilé, strimlad. ca 150 g krämig Ädelost. 500 gram fläskfilé, strimlad. ca 150 g krämig Ädelost
Igår bjöd vi några av våra vänner över på söndagsmiddag och resultatet blev en urgod fläskfilégryta. Jag använder nästan alltid fläskytterfilé istället för fläskfilé för jag tycker det blir lite mer kött att jobba med än vad det är med fläskfilé som man oftast får ta bort halva ungefär
Skrivet 2016-07-07 Klockan 13. 24. 21. Vi brukar alltid spara en lite bit av julskinkan och för ett tag sedan togs sista biten upp ur frysen för att användas i en god pastasås
Här ville jag ha en riktigt krämig pasta med massor av sås och smak så det föll för fläskfilépanna som jag kryddade upp med lök, vitlök och massor av små, färska champinjoner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.