Korvbröd och toast.
Välkomna till surdegsbagaren
Välkomna till surdegsbagaren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Skållning
  • 283 g Kokande vatten
  • 94 g Rågmjöl gärna fint
  • 5 g Pommerans
  • 2-3 g Nejlika
  • 2-3 g Ingefära
  • 2-3 g Kanel
  • 2-3 g Kardemumma
  • 12 g Havssalt
  • 220 g Vatten
  • 567 g Vetemjöl special
  • 315 g Rågmjöl
  • 100 g Sirap
  • 300 g Surdeg
  • 50 g Smör
  • 100-150 g Vört
  • 270 grader men sten i ugn en timme innan du ska baka. När du har slängt in bröden så är det dags för lite ånga ta då kokande vatten i en plåt som du inte är så rädd om. Som också ska stå varm innan. Låter ugnen stå kvar på 270 grader tills lampan slocknar igen tar ca 5 minuter beror lite på ugn och så, då sänker du till 200 grader och baka i ca 25 minuter till.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.