Eller, egentligen bestämde jag mig för detta redan igår, så jag satte igång att koka äppelmos klockan elva på kvällen - men ni vet ju vid detta laget, att jag är rätt hängiven min frulle
Det finns ingen ände på allt som ligger i mitt knä, och jag har svårt att prioritera bort något. I en period av gråhet, snösmältning och allmän uttråkning letar jag inspiration som ska leda mig till nya matlagningshöjder
Använd florsocker, som är lite lättare att smälta i ugnen och håll koll så att de inte blir brända. ) Den smördegsinbakade getosten serverades på en bädd av ruccola, lufttorkade skinka, rostade pinjenötter och mina nya favoriter, lätt soltorkade tomater
Vad tycker ni andra, har ni något annat favvomärke på grillar. Jag ställde sedan lådorna på grillen, viktigt att det inte är allt för varmt under lådorna, jag stängde av brännaren under
Tokenkel och jättegod tomatsås Du gör den på burktomat och behöver bara tillföra en vitlöksklyfta, ett glas vin och lite olivolja (även om du gärna får bättra på umamin och sältan med en sardellfilé eller två)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.