AnkaSätt ugnen på 110 grader. Skär långa snitt i fettkappan, krydda med salt och pepparsorter och bryn gyllenbruna i en stekpanna hastigt runt om utan fett
När man är i Danmark får man ofta rödspettan riktigt knaperstekt. Det kan man naturligtvis göra direkt i en varm gjutjärnsstekpanna eller som jag under grillelementet i ugnen
Anka. Sätt ugnen på 110 grader. Skär långa snitt i fettkappan, krydda med salt och pepparsorter och bryn gyllenbruna i en stekpanna hastigt runt om utan fett
Ingredienser Portioner. 4 Sparrissallad 900 g potatis 250 g grön sparris 65 g babyspenat 1 msk olivolja salt peppar Srirachayoghurt 2 dl matyoghurt 1 msk srirachasås Kyckling 2 msk srirachasås 1 msk olivolja 4 kycklingstek (urbenad kycklingklubba med ben) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Rensa och skölj fisken, torka den torr. Skär ett par snitt på varje sida av fisken. Hetta upp oljan i en stekpanna, lägg fisken i pannan och sänk värmen
Ingredienser Knaperstekt fläsk med löksås 800 g potatis av fast sort 4 stora gula lökar 2 msk smör 2,5 msk vetemjöl 3 dl mjölk 2 dl grädde 1 knippe gräslök 1 msk Kikkoman soja 500 g rimmat sidfläsk i skivor salt vitpeppar Serveras med kokt potatis med skal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.