En härlig kladdkaka toppad medmjölkfri grädde och härliga blåbär - mjölkfri, äggfri och glutenfri. Smörj och bröa formen medmjölkfritt margarin och finmix
Jag hittade en kladdkakamed lemon curd och vit choklad och insåg att jag hade allt hemma om jag halverade receptet så jag tog en mindre form och gjorde enligt receptet
Dra med en gaffel i smeten så att den karamelliserade mjölken blandar sig lite med kaksmeten. Servera gärna med vispad grädde eller mascarponegrädde (mascarpone, grädde, vaniljpulver, lite florsocker-vispa)
Eftersom jag fullkomligt älskar kladdkaka testade jag att göra en med vit choklad. Jag serverade den med grädde, jordgubbar och hallon och det blev en perfekt kombo, sååå gott
Denna gång blev det en kladdkakamed karamelliserad mjölk. Som vanligt när det dyker upp nått smarrigt recept på baksidan jag är med i på fejjan måste jag testa det
Vill man sätta lite extra piff på kladdkakan kan man dekorera med sina favoritchokladstänger. Vill du att chokladen smälter lite så lägg på chokladenmedan kakan är lite varm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.