Kalvfärsbiffar med senap- och dragonsås och pressgurka
56kilo.se
56kilo.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 färsk gurka
  • 2 msk ättika (12%)
  • ½ dl vatten
  • (1 msk sötningsmedel eller socker)
  • ½ tsk salt
  • ½ krm vitpeppar
  • 3 msk hackad persilja
  •  
  • Biffar
  • 1 kg kalvfärs
  • 2 ägg
  • 1 dl grädde
  • 1 dl pofiber
  • 1 riven lök
  • 1 msk dijon
  • 4 msk kalvfond
  • salt, peppar
  •  
  • Sås
  • 250 g champinjoner
  • 4 dl creme fraiche
  • 3 dl grädde
  • 3 msk dijonsenap
  • 3 tsk dragon
  • 2 msk kalvfond
  • smaka av med mer senap, salt, peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.