Hej! Jag lyckades läsa receptet och tänkte hjälpa dig? Du ska göra följande; 2 ägg 3dl strösocker dl vetemjöl 2 Tsk bakpulver 2 Msk kakao 50 g smör 1,5dl vatten. Till fyllningen ska du ha; 3msk smör 1,5dl florsocker 1 äggula. Vispa ägg och socker riktigt fluffigt. Blanda mjöl,bakpulveroch kakao. Rör i det i äggsmeten. Smörj och bröa en form med löstagbar kant. Koka upp smör och vatten. Häll det i smeten och rör smeten jämn. Häll smeten I formen och grädda i 175* i nedre delen av ugnen ca 40 minuter. Stjälp upp och låt kakan svalna helt och dela den sen i 2 bottnar. Rör ihop smör,florsocker och äggula till en smörkräm. Bred den över ena bottnen och lägg över den andra och avsluta med att pudra florsocker över kakan☺
Vaknar upp till snö. Igen. Seriöst. Är det 10. e maj eller 10. e april. Jag måste nog kolla kalendern igen. Här kommer receptet på en hårligt god och söt rabarberkaka som är enkel att göra
Vaniljrutor. 2017-02-26, 08. 39. Här kommer receptet på supergoda vaniljrutor. De bakas i långpanna och det blir en del rutor (ca 40 st), men de har ändå bra åtgång för de är så goda
lördag, den 8 april 2017, kl. 17. 00. Kuvertbröden från himlen. Hej min vän. Hur mår du. Detta är ett tidsinställt inlägg å just nu befinner vi oss på en överraskningsfest i Härnösand för faster Pia 60 år å farbror Peter 70 år
Jag älskar rabarberpaj men ibland känns det lite tråkigt att göra samma, så när jag såg detta recept på kladdkaka med rabarber ville jag testa så fort som möjligt
Så här gör du. 25 minuter. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker poröst. Blanda i det kalla vattnet och till sist mjölet ihoprört med bakpulvret
Kommentarer
grodan-67
Går ej att läsa recept
marie.e-1
Hej! Jag lyckades läsa receptet och tänkte hjälpa dig? Du ska göra följande; 2 ägg 3dl strösocker dl vetemjöl 2 Tsk bakpulver 2 Msk kakao 50 g smör 1,5dl vatten. Till fyllningen ska du ha; 3msk smör 1,5dl florsocker 1 äggula. Vispa ägg och socker riktigt fluffigt. Blanda mjöl,bakpulveroch kakao. Rör i det i äggsmeten. Smörj och bröa en form med löstagbar kant. Koka upp smör och vatten. Häll det i smeten och rör smeten jämn. Häll smeten I formen och grädda i 175* i nedre delen av ugnen ca 40 minuter. Stjälp upp och låt kakan svalna helt och dela den sen i 2 bottnar. Rör ihop smör,florsocker och äggula till en smörkräm. Bred den över ena bottnen och lägg över den andra och avsluta med att pudra florsocker över kakan☺
Logga in eller Registrera för att kommentera.