Jag gjorde en god köttpaj med potatis under lock. Jag hade en bit älgbog i frysen som det var dags att göra någonting av, förhoppningsvis blir det mer älgkött så småningom
Alltså jag verkligen tokälskar den här maträtten, hur gott som helst. Det är dessutom en maträtt som är easy peasy att göra, vilket bara gör den ännu bättre
Därför tänkte jag att jag tillägnar detta inlägg då majoritet av er ställt samma frågor och vill veta hur en hel dag ser ut för mig och hur jag lägger upp kosten så här kommer en vanlig dag i mitt liv underdieten
För drygt två månader sedan så provade jag på min nya Masterpiece Blender från Electrolux. Här över är alltså samma smoothierecept ni fått se en gång tidigare, för drygt två månader sedan, fast nu användandes andra foton
Undertiden finhackade jag tomater, persilja, mynta och rödlök. Ibland när jag går igenom gamla recept/inlägg här på bloggen, inser jag att det är många jag helt har glömt bort
Hemma i våran kyl så har det legat/ligger lite skalade apelsiner som vi har bara användt skalet på som egentligen har legat lite för tok för länge så den jag to hade blivit lite torr och tråkig i köttet
Serverad med potatis och gräddsås och tillbehör går den alltid hem, dessutom är den lättlagad eftersom maten sköter sig själv i ugnenunderden timme det tar innan det hela är klart
Nu har vi varit ute och flängt runt i ett vårvackert Skåne underhelgen. Borta bra men hemma bäst. Så underbart det har varit att få en dos av vår, hav och faktiskt ljumma vindar (om man såg det från en positiv sida)
Nu när vinbären börjar bli mogna eller kanske till och med är avplockade, i alla fall. i södra delarna av landet, vill jag bjuda på en favorit i repris
Renskav blir det väldigt sällan i mina två små kök men jag förstår inte riktigt varför. Lite kött, lök, svamp och grädde så har du en jättegod början, eller helt klart och gott redan där
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.