Häll i allt det andra och låt puttra ett tag, köttfärssås blir ju bara godare ju längre man kokar. Servera med spagetti, sallad och riven parmesan (och ketchup, mums
Jag försöker dock smyga in lite mer grönsaker i min variant, både i köttfärssåsen som får tillägget morötter och i spagettin som fått en ny kompis - zucchinispagetti
Jag har aldrig varit bra på att göra köttfärssås. Trots otaliga försök som innehållit allt från vispgrädde och paprika till champinjoner och timjan har det aldrig blivit riktigt gott
Det var länge sedan vi åt en helt vanlig köttfärssåsoch söndagen var en sådan dag då jag inte hade ork att stå i köket så det passade bra med tanke på att det är lättlagat
Koka under tiden spagettinoch servera med färskriven parmensanost. Stek under tiden köttfärsen i lite olja när kött färsen är stekt så lägg i löken och vitlöken och låt det fräsa en stund
Men då och då smället vi på stort och lagar spagettiochköttfärssås med massa ketchup på toppen. Egentligen lagas denna rätt alltför sällan hemma, det blir lite pasta och mest potatis i detta huset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.