Jordärtskocksoppa med lufttorkad Serranoskinka - Recept
Rune Matomanen - Matälskare
Rune Matomanen - Matälskare
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 gram jordärtskocka
  • 2 st Schalottenlök (ar)
  • 3 dl vitt vin
  • 4 dl matlagningsgrädde, 15 %
  • 2 msk Knorr FOND Kyckling
  • salt och nymalen svartpeppar
  • 8 skiva(or) Serranoskinka
  • Milda flytande margarin, till stekning
  • 3. Serranoskinka: Torka Serranoskinkan i ugn på 100 °C i cirka 20 minuter
  • 4. Lite olivolja eller tryffelolja på tar soppan till nya höjder!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.