Forma smeten tillköttbullar och lägg dem itomatsåsen. Låt såsen puttra medan du gör köttbullarna. Koka upp tomater, vatten, paprikaibitar, sköljd och skivad purjolök, salt, peppar och basilikai en gryta
Tillsätt bara liteklassiska medelhavskryddor så har du helt plötsligt gjort italienskaköttbullar. -) En klassisktomatsås som fått puttra ett tag kompletterar köttbullarna perfekt
Vi har ätit kall, asiatisk nudelsallad med kall, asiatiskfläskfilé (världens bästa bjudmat till bufféer, nihittar den här) och inte alls de italienskaköttbullarna på bilden ovan med pasta och tomatsås
Efter att jag tipsade om dessa italienskaköttbullarna på instagramigår (ett gammalt recept som ligger här sedan tidigare) blev jag så sugen på att laga det själv tillmiddag
Lägg köttbullarnai såsen och vänd runt med en slickepott. Tillsätt färs, ägg, ost, basilika, rivenvitlök, salt och peppar och arbeta till en smidig färs
Jag har lekt Paolo Roberto och testat hans italienskaköttbullar. Fast nästa gång ska jag ösa på mer med salt och kryddor då köttbullarnaisig blev lite bleka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.