Vänd fisken först i mjöl, sedan ägg och sist i ströbröd. Smaka av med dill, salt, peppar och en skvätt citronsaft och låt sjuda på svag värme några minuter
Servera fiskenmed kokt potatis och ärtor. Salta och peppra fiskfiléerna lite lätt. Fisk. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök och timjan på medelvärme så att löken blir genomskinlig
Skölj och torka av fisken, lägg i en ugnsform. Ett recept från Linas matkasse som vi lagade med sej första gången, torsk andra gången och nu tredje gången med lax
Badda lätt av fiskbitarnamed hushållspapper, salt och peppra utsidan av fisken. Idag är det fisktisdag här hemma så det fick bli en snabb och enkel middag, perfekt en vardagskväll
Kommentarer
suzanavelevska
Himla god fiskrätt! Hade inga sardeller, men det gick bra ändå! Ersatte det vita vinet med rosė som vi redan hade öppnat.
Logga in eller Registrera för att kommentera.