Lägg ett bakplåtspapper över efter halva gräddningstiden så de inte blir för mörka. Dra en kniv runt kanten av formarna och låt bröden svalna på galler under handduk
Kanske ett hjärta runt idag. Kärlekens, romantikens dag. Blir det något över så kan ni sätta in det i kylen och mikra det dagen efter (eller dagen efter det)
Håller med Johan -"Pressgurka kanman ha till allt. Vilken smarrig pressgurka jag gjorde förra veckan. Har aldrig gjort det förut och trodde att man gjorde det på västeråsgurka
Och gillar du inte kaffesmaken, ta endast mörk choklad eller någon annan smak på chokladen, som alltid är det bara att testa sig fram, det är din smak som gäller, jag ger bara lite inspiration på vägen
så kanman ändå äta lite till. och kanske lite popcorn. Jag var så fokuserad på att vara värdinna och servera mat att jag inte tog ett enda kort på maten
Det kan vara på grund av bristfälligt näringsintag, dvs man äter inte tillräckligt näringstät mat, eller det kan bero på dålig matsmältning, dvs mage och tarm tar inte upp näringen från maten man äter
Man får inte vara rädd för sprutor. Det är inte behagligt men inte heller vidrigt, man gör det bara. Det är inte behagligt men inte heller vidrigt, man gör det bara
Tror det var många som hade strandpremiär och kanske rent av årets första dopp oxå. Det hör inte till vanligheterna att man redan nu belägrar sandstranden, men vi var verkligen inte ensamma
Vanliga pappersformar brukar sjunka ut ganska mycket om maninte använder en muffinsplåt. Jag kom på att jag inte har visat er de här muffinsen jag bakade för ganska länge sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.