Allt du behöver är saffran, råsocker och konjak (det ska även fungera med rom). Och ju mindre av andra växtdelar som fås med vid plockning desto högre kvalitet
Här bjuder jag på en härlig efterrätt att njuta till kaffet, det bästa med detta recept är att det passar även att njuta av som frukost och eller en lättare lunch
ca 40 små 200 g grovt riven mandelmassa 1 äggvita 1/2 dl färskpressad apelsinjuice 1 påse saffran (à 0,5 g) 250 g rumsvarmt smör 1 1/4 dl florsocker ca 200 g smält mörk choklad Lägg till i inköpslistan
Skär köttet i bitar och bryn det i en stekpanna med smör. Servera med pressad potatis. Lägg över köttet i en gryta och tillsätt kryddorna, salta och peppra
Mjölkchokladpannacotta med smak av apelsin. Apelsin- ochkanelsmaken blev precis lagom. Tillsätt gelatinbladen och mixa med stavmixer till en slät pannacotta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.