Servera fisken tillsammans med kokt potatis, remouladsås, ärtor och en citronklyfta. Skär fisken i lagom stora bitar och vänd först i äggen och sedan i ströbrödsblandningen
Den absoluta höjdpunkten när paneradfisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Fisken. Torka dem med hushållspapper, strö sedan på salt och peppar
Fiskfilenpanerade jag i en klassisk panering med mjöl, ägg och ströbröd. Idag blev det fiskmed kraschad potatis i ugn, skolans goda sås ( något omgjord) och syrlig vitlöks sallad
Halvfabrikat kan vara nog så gott vissa dagar och dessa färdigpanerade är riktigt goda. Hade egentligen tänkt göra en sås med lax och servera med pasta men det får bli nästa gång det står fisk på menyn
Pensla runt kanterna med uppvispat ägg och lägg på resten av ostskivorna. Lägg skivad ost på hälften av skivorna och lägg på sparrisbitarna, lämna lite utrymme runt om
Jag testade att göra panerad halloumi – kallar dom fuskpinnar (istället för fiskpinnar). Jag serverade med mitt goda KÅLROTSMOS – Ni kan annars testa Blomkålsmos eller Brysselkålsmos
Se till att fisken blir ordentligt täckt. Smaka av med salt och citronsaft. RemouladsåsLåt de picklade grönsakerna (pickles) rinna av i en sil så att de blir av med vätskan
Servera den nystekta fisken tillsammans med potatispurén ochsparrisen. Hetta upp en stor stekpanna med smör och olja och stek fisken på medelvärme i några minuter på varje sida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.