Inbillar mig att det bidrog till att vaniljsåsen blev väldigt len och krämig. Och det är alltid lite kul att skryta om att man gjort vaniljsåsen från scratch och smaken blir en helt annan sak
Det är lättare än vad du tror att göra sin egna vaniljsås. Häll över såsen i en skål som ligger i isvatten så stannar kokningen av och du slipper få en överkokt vaniljsås
Igår var mammas och Angelicas sista dag här i Göteborg innan de idag satte sig på tåget hem igen, så därför myste vi till det lite extra igår kväll med äppelpaj och hemmagjord, kallrörd vaniljsås
I dag gjorde jag en med Royal Gala äpplen och hemmagjordvaniljsås. Hemmagjordvaniljsås. När vädret “suger höstballe”, som någon uttryckte det, är det fint med en paj som tröst
Jag hörde på radion tidigare att våren officiellt är här. Underbart. De tjocka ytterkläderna har bytts ut mot skalkläder, det börjar lekas ute på gatan igen ( utan reflexvästar
Jag går i valet och kvalet om jag ska börja äta nyttigt igen. Ha ha, låter ju illa. Precis som om jag äter snabbmat varje dag och frossar i kakor och godis mellan målen
Favoriten av alla vegetariska recept måste nästan vara falafel. Ibland köper vi färdiga, frysta falafel och det kan vara bra att ha hemma i frysen, men inget slår att göra egna hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.